Buradaki oylama sağlıklı veri sunmaz. Kitle belli yani gidip sadece Hakkari de anket yapsan ordan hdpnin çıkması nasıl bizi şaşırtmayacağı gibi buradan da incenin çıkması şaşırtmaz. Ancak benim seçim gözlemlerim ve öngörüme gelecek olursak RTE ilk turda kazanamazsa ikinci turda zerre şansı yok. Çünkü aday sayısı 2 ye düşüyor potada olmayan adaylar mecburen ikisinden birini destekleyecek. İlk turda ise Muharrem ince'nin KK'dan daha fazla oy alma ihtimalini azımsanmayacak bir seviyede olduğunu görüyorum. Adamın görüşleri ve duruşu sağdan ve soldan gelebilecek oy kaymasını sırtlayacaktır. Gençliğin yüzde 80'inin sempatisini almış durumda. Yani böyle bir durum gerçekleşirse ikinci tura İnce ve RTE kalabilir dolayısıyla tüm masalar mecburen İnce'ye oy verecek ve CB seçilecek. Bana göre İNCE olmadan ilk turda KK'nın kazanması zor. İNCE eğer güzel propaganda yaparsa KK'yı geçebilir. Velhasıl kelam Yönetimi değiştirmek ve makamda KK'yerine İNCE'yi istiyorsanız İlk turda oyunuzu İNCE'ye vereceksiniz.