Parti'nin Eskişehir kurucu yönetim kurulu ve şuanda aktif yönetim kurulu üyesiyim. İnanın ağlatacak seviyede haksızlıklar yapıldı. Forumda dahi asılsız logolarla dalga geçildi. TVlere çıkamadık, sosyal medyada sadece muhalefeti eleştiren kısımlar (yandaş medya) tarafından servis edildi.

Şimdi ne oldu?

Deprem dolayısı ile sosyal medyada inanılmaz bir güç yakaladık. Artık parti ve genel başkanın siyasi çizgisi sosyal medyada haddinden fazla insana ulaşmaya başladı. İnsanlar sadece muhalefete muhalif olmadığını asıl rakibinin mevcut iktidar olduğunu anlamaya başladı + 2. Tura kalındığında 9 seçim kaybedenlerin değil son seçiminde üstün başarılar (seçim performansı), partisinden %8 puan fazla alabilen isimlerin kazanma şansının olduğunu anladılar.

Sonuç ne mi oldu?

2 gün önce genel merkezdeydim üyelikleri genç gönüllül ordusu her gün laptopları ile genel merkeze gelip gönüllü olarak saatlerce derliyor, sadece gittiğim gün 33k birikmiş üye başvurusu vardı yetisilmiyor. Eskişehir de de artık il başkanlığımıza sığamıyoruz. Dün tüm sandalyelerimiz doldu ayakta dahi duracak her yoktu. İnsanlar son kalenin Muharrem İnce ve Memleket Partisi olduğunu anlamaya başlıyorlar. Tabii ki anketler sadece spesifik kitleleri yansıtıyor, o nedenle gideceğimiz seçimi sağlıklı olarak yansıtması imkansız. Ancak biz dip dalganın geldiğine inanıyoruz, bu itibarla seçime kadar durmayacağız. Eskişehirde olup partimizi ziyaret etmek isteyen, destek olmak isteyen varsa da profilimde numaram açık her daim mesaj, arama yapabilirsiniz.

Değişim şart bu iktidarın da bu muhalefetin de değişmesi lazım.