radiancesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elementorda yapılması gereken önemli bir optimizasyon işlemi var mı? Şunları yaparsanız siteniz daha da hızlanır gibisinden
Aslında elementor'da şunu yapmazsanız daha hızlı çalışır diyebileceğim birkaç şey var.
Mesela Elementor kullanıcıları her küçük işlemde bile sayfayı sürekli güncelleyip yayımlıyor. Bu, veritabanının şişmesine, CPU kullanımının artmasına ve sitenin performansının düşmesine neden olacaktır. Bunun yerine önizleme seçeneğini kullanabilirsiniz.

Olabildiğince Elementor ile ilgili az eklenti kullanın. Ekstra addonslar, sitenizin yine çok fazla kaynak tüketimii arttıracaktır.

wp-admin > Elementor > Ayarlar > Gelişmiş Menüsünden CSS yazdırma yöntemini harici dosya seçebilirsiniz
Düzenleyici Yükleyici Yöntemini etkinleştirebilirsiniz
Load Font Awesome 4 Desteğini deaktif edebilirsiniz.
Genel olarak bunları öneriyorum.

chris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayfayı düzenle diyorum, bir süre bekledikten sonda güvenli modu etkinleştirin diyor. güvenli modu etkinleştiriyorum ancak yine elementor ile düzenle bölümüne giremiyorum. var mı bir öneriniz?
Eklentiler arasında uyuşmazlık, php sürümünde uyuşmazlık, sunucu limitlerindeki yetersizlik ve yükleme çakışması ile ilgili olabilen bir durumdur. Elementor'un sık yaşanan sorunudur, endişelenmenize pek gerek yok. Aşağıdaki yöntem muhtemel sorununuzu çözecektir;

wp-admin > Elementor > Ayarlar > Gelişmiş Menüsünden Düzenleyici Yükleyici Yöntemini etkinleştirebilirsiniz

orhanbektas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tipoğrafi düzenleye tıkla orada boyutu görürsün hocam, Başkasının konusuda dayanadım yazdım .d
Zaten cevapladık