İstifa yazıp ayrılıyorum diyeceksiniz hocam. 😊
bi sozlesme imzalamamissan istersen sabaha bile ise gitme zorla calistiracak halleri yok biraz bos konusulur sonra kapanir konu
İsterseniz değil, ben ayrılıyorum! Hayatta başarılı olan insanların çoğu kararlarında kararlıdır.
eger 1 2 ayınınızı garanti edebilicek bir paranız yoksa güzel bir iş bulanana kadar devam sonra hiç gitme kimse birşey diyemez 3 ay olmuş tazminat felan olmaz
Hocam yanlış anlamayın kötü olacak ne var akrabanız felan degılse yanı onlara ne ki
Bu zihniyet sizi öldürür hocam. Yanlış anlamayın gerçek anlamda öldürür.
Birisi sana bağırıyorsa kat kat karşılığını vereceksin (Aile anne baba hariç.)
Çıkmak mı istiyorsun yarın gitmene bile gerek yok aç telefonu gelmiyorum lan de. Aynısını zamanında yaptım çünkü.
Eğer paraya ihtiyacınız var ise birşey diyemem.
Sana yapılan mobingdir. Paraya ihtiyacın yok, işten ayrılmak istiyorsan yarın telefonu aç gelmiyorum lan de gitsin.
Kendi b*kunuzda boğulun diyip ayrılın hocam. Çalıştığım bir bankada bunu yaparak ayrılmış ve bankacılık hayatımı noktalamıştım

zirvede bıraktım ve farklı bir sektörde devam ettim iş hayatıma.
Kendini yıpratma çık.
Ama paraya ihtiyacın varsa durumu idare etmeye çözüm yolu bulmaya çalış tabi aynı zamanda yeni iş bak muhakkak
Konuyu müdüre detaylı bir şekilde mesaj atarak ilettim. "Yarın ofiste ol konuşucaz bu konuyu tmm" yazdı.
Bu iş yeri çok samimi bir ortamdı aslında. İşi de kendileri teklif ettiler, ben bulmamıştım. Müdür hep "canım, hayatım" diye konuşur, ablam gibidir. Hatta anneme çok benzetiyorum. Ama çok sinirli bir kadın. Bir şey demeye çekiniyorum. Bir olay olunca herkesin içinde azarlıyor. Bakalım, yarın ne olacak.