HTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Ads üzerinden kelimeya bağlı Final URL'de ki açılan sayfa eğer ki aranan kelimeyi tamamiyle karşılıyorsa ve kullanıcı aradığını buluyorsa hiç bir sıkıntı yok.
Üçüncü taraf hizmetler derken öncelikle Microsoft Ads'i kasdediyor. Çünkü Bing için vereceğiniz reklamlar Yahoo & Bing dışında diğer platformlarda da yayınlanıyor. Bu kısım sıkıntılı.
Yani Google Ads'in arama ağını kullanarak dilediğin kadar Trafik satın alabilirsin. Bu Trafik sitenin trafiğinin %99'u da olabilir.
Zira ben bu şekilde € XXX.XXX kazandım.

Burada da göreceğin üzere, Google AdSense, Google Ads ile reklam vermem için teşvik babında kupon kodu göndermiş:

Yani sonuç olarak: Korkarak üçe beşe tenezzül edeceğine, bu yöntemle ciddi miktarlar kazanıp arkana baktığında bir gün hesabın herhangi bir nedenle kapatıldığında (ki bu geçersiz trafik olmayacaktır) iyi ki yapmışım diyeceksin.

Becerebilene burada çok güzel fırsatlar var. Belki bir gün daha detaylı bu konuya girebilirim
Türkiye'ye uygulanan ile diğer ülkelere uygulananlar çok farklı ve bi' standart yok maalesef. Yıllık 1 milyon TRY civarında getirisi olan hesabı bir gecede kapattılar; onca itiraza rağmen hiçbir cevap alamadım ve hit'in belki %30 civarındaki kısmı AdWords tarafından geliyordu; kalan kısmı baltık ülkeleri vs organik..

Maalesef standartlar değişken ve uygulamalarda farklı Türkiye'ye karşı.

Böyle olmasında bizim hatamız yok mu? Var ve hatta hatanın çok büyük kısmı bizde; ahir ekseriyeti dalavere işlerin güçlerin..

Vakti zamanında 500 küsür liralık çekin iadesini bile istemişti Google benden, sene 2007 - 2008 filandı sanırım.