Güncelleme / Duyuru
-4 Adet yeni PlayStation Oyun Tedarikçisi Eklendi!
Eğitimimize belirli bir süre hem sağlık sorunları nedeniyle hem de iş yoğunluğum nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştık. Bazı öğrencilerimize eğitimi yapamayacağımızdan dolayı iade sağladık, bazılarıyla ise müsait zaman oluşturarak eğitimi tamamladık. Şu ana kadar eğitimimizde kazanç sağlamayan öğrenci sayımız 10 öğrenciden ancak 1 tanesi. O arkadaş da eğitim için ödediği ücreti, websitesini ve elindeki kurulu sistemleri satarak geri aldı. Bazı öğrencilerimizin herhangi bir platform veya bilgisayar kullanım becerisi olmamasına rağmen, zamanla bu becerileri edinerek şu anda ortalama 20-30TL'lik reklam ücreti ile 300-400TL'lik günlük kazanç elde etmekte. Birkaç öğrencim ise reklam optimizasyonu sağlayarak, hem Facebook Bussines hem de Google Adwords kullanarak, 200TL'lik reklam ücreti ile ortalama 800-1000-1200TL'lik kazançlar elde etmektedir.

Eğitimimize kaldığımız yerden, daha sistemli ve donanımlı bir şekilde devam edeceğiz.

*Telegram kanalları oluşturarak, güncel duyurular ve bilgilerden öğrencilerimizin haberdar olmasını sağlayacağız. Aynı zamanda bu telegram kanallarında yeni çıkan oyunlara ait tedarik edebileceği en ucuz ve en iyi satıcıların bilgileri paylaşılacak.

*Instagram çekilişi eğitimden kaldırılmış olup, eğitim fiyatı 3000TL'den 2500TL'ye düşürülmüştür.

*Öğrencilerimizle daha iyi iletişim kurabilmek adına, eğitmen-öğrenci ilişkisinden daha çok dost ilişkisi kurmayı, her konuda fikir alışverişi yapabilmeyi hedefliyoruz.

*Telegram kanallarından birisinde yeni çıkan oyunlardan tedarik edilenler öğrencilerimize hediye olarak verilecek. Bu şekilde daha hızlı stok erişimi sağlanılacak.

*Öğrencilerin reklam planlaması ve Opencart gibi e-ticaret sistemlerini kullanabilmeleri için video eğitim kursları önerilecek.

Eğitim ücretimiz 1 öğrenci için 2500TL yerine 2000TL.
Güncel eğitim kontenjanı, 4.

Eğitim Linki