batukay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle düşünmek yerine ilk oyda inceyi destekleyenler inceye verse ilk turda bile kazanır. Ama insanlar partici olduğu için ilk turda kk ye verecekler. İlk turda RTE dışında kime verilirse verilsin seçim ikinci tura kalacak. Oy bölme meselesi yoktur. Neden kk ye veriyorsunuz.
Hocam zaten ilk başta yazmışım ya "İnce'ye vereceğim." diye. Ben oyumu inceye vereceğim, ama kazanamayacak diyorum. İkinci turda garanti ince olmayacak. İkinci turda Tayyip Erdoğan ve Kılıçdaroğlu olacak onda da Kılıçaroğlu'na vereceğim. Ancak İnce'yi destekleyenlerin kitlesi düşündüğünüzden çok çok daha az, hele ki ilk turda kazanma ihtimali yok. İLK turda Kılıçdaroğlu bile kazanamaz şuan arkasında 5 Parti ve CHP gücü olmasına rağmen. Bırakın İnce'yi CHP alamaz. + bir de bu değindiğiniz konu var, . İnce yerine KK tercih edecek herkes oylar bölünmesin diye. O da ekstra düşürecek oyları. İnce çok düşük oy alacak gibime geliyor ama ne olursa olsun İnce'ye vereceğim ben. Her türlü ikinci tura kalacak zaten Erdoğan'ın 50'yi geçeceğine ihtimal vermiyorum. (Oy bölme meselesi yoktur demişsiniz ancak var. İnsanlar haklı olarak Şimdi kılıçdaroğlu 'nun oranı daha fazla olacak ince'den, bir kısım gidip İnce'ye oy verirse kılıçdaroğlu'nun oy oranı düşecek bu sefer tayyip erdoğan kazanacak diye KK tercih edecek.)