Arkadaşlar merhaba, bir konu hakkında bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz. Şöyle ki:

Farklı bir şehirde bulunan mekanların giriş biletlerini satma durumumuz var. Müşteriler, bu biletleri aldıklarında kendi araçlarıyla gidip biletimizle avantajlı giriş yapabiliyor.

Fakat biletini sattığımız mekanların özel servisiyle de Çeşme'ye gidip mekana giriş yapma durumları olabiliyor tercihlerine göre. Bu durumda bizim türsab kaydı yapmamız gerekiyor mu?

Bildiğim, gördüğüm, yorumladığım ve sorduklarımdan çıkarımım herhangi bir belge gerekmiyor. Çünkü bahsettiğim gibi biz mekana giriş bileti satıyoruz sadece. Bulunduğumuz şehirdeki insanlara da satıyoruz bunu, mekanın bulunduğu şehirdeki insanlara da satıyoruz. İsteyen kendi özel aracıyla gidiyor, isteyen mekanın özel servisiyle gidiyor. Biz giriş biletini satıyoruz. Müşteri durumunu mekana bildiriyoruz. Müşteri, kendisi gelecek. Müşteri, servisinizi talep etti diye. Mekan da buna göre kendi acentası ya da çalıştığı acenta ile turu çıkıyor. Bizim sattığımız şey mekana avantajlı giriş bileti oluyor sadece. Türsab kaydı gerekir mi böyle bir durumda yine de?

Umarım yeterince açıklayıcı anlatabilmişimdir ve konuyu açıklığa kavuşturacak arkadaşlar vardır aramızda. Ben türsab ile görüştüm net bir şey diyemediler. Hukuk departmanlarına mail attım henüz geri dönmediler. Bu süreçte bilgili, tecrübeli bir arkadaş bilgilerini paylaşırsa çok yardımcı olmuş olur gerçekten.