Yasal olacağını sanmıyorum, o scritpler sınırsız olarak ve de satış hakları ile satılmaz sanırım.
Hocam satış hakkınız var ise muhtemelen satabilirsiniz. Satış hakkınız yok ise bunu yapamazsınız
Yasal olarak distrubition lisansınız yoksa yasal açıdan yasak, yasal açıdan yasak olan bişey forumda da yasaktır UMARIM. ama bunu yapan çok gördüm
Boyle bisey mumkun degil.
Extend lisans bile alsaniz bunu yapamazsiniz. Yasak.
Hocama satış hakkıyla alıyosanız bir sorun olacağını sanmıyorum açıkçası,üstelik türkçeleştirmeye gidiyomuşsunuz.
Ama benim tavsiyem illa bir şey satmak istiyosanız,imzamdaki popüler ebooku konusuyla devrediyorum,öneririm.Uğraşsız iş.
Hocam o lisans sınırsız kurulum vermiyor sanırım
bundan bir kaç yıl önce kadar bir moda danışıp codecanyondan android kategorisi için cebimdeki son 1000 tl ile bir kaç oyun ve uygulama aldım extented lisanslı o zaman dolar bu kadar pahalı değildir. moderatör evet extenyted alırsan satabilirsin dedi. bende onun sözüne istinaden aldım sonra hayır satamazsın dediler elimde patladı. şimdi android kategorisinde bırak extented lisansı regularla bile satışa onay var. şimdi beğendiğim bir kaç script var birikim yapıp kafama göre extented alırsam ve yine yasak derlerse ölürüm