Merhaba arkadaşlar
uzun bir zamandır kime iş vermeye çalışsam bütçeniz nedir sorusuyla kaşılaşıyorum bunu kimisi hakikaten iyi niyetli sorsada çoğu zaman ne koparabilirsem mantığıyla hareket ettiklerini düşünmekteyim
Taksicilerin durduran müşteriye nereye gideceksiniz diye sorup aldığı cevaba göre alıp almama durumuyla eş değer bence
adama iş vericem bütçemi soruyor.. bunu çok denedim
özellikle küçük bir iş için bütçe sorduklarında x4 katı para teklif ettim, ama karşılığında, dostum bu para çok fazla o işin hakkı xxx tl dediğini hiç görmedim
ve hemen akla gelecek sorular şu olcak sende olsan az para vermeye kalkarsın.. hayır asla vijdanım yemiyor.. rahat edemiyorum adam cebelleşiyor ben ona hakkından az para verdiğimde zoruma gidiyor
ama biri bütçeniz nedir diye sorduğunda çıldırıyorummm sanane arkadşaım benim cebimdeki paradan.. veya bu iş için verebileceğim paradan..
sen emeğinin karşılığını istersin adamın buna bütçesi yetmiyorsa çıkabildiğini sana söyler sende yapabilirsen olur yapamazsan olmaz derrsin..
Bütçeniz nedir

) bu soruyu okuduğumda neler söylüyorum neler, o soruyu soranın kulakları çınlıyormudur acaba

))))