Emirkirax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ay olacak parayı yatırdık 200tl hala bakiye sıfır , bu nasıl iş anlamadım buradan gözüküyor ödememiz fakat bakiye sıfır gözüküyor.
Öncelikle 1 haftadır aynı durum için bende yandex yetkilileriyle görüşme yapıyorum fakat bu konuda hiç esnek değiller.

Öncelikle sorun şu ödeme profilinde ismi geçen kişi ile ödeme yapan kredi kartı üzerindeki bilgilerin birbiriyle eşleşmesi gerekiyor.

2.Önemli konu ise; eğer şirket üzerinden ödeme yapıyorsanız ve ödeme profilinde belge yüklemesi yaptıysanız incelenmesi 3-4 gün demelerine rağmen 1 haftayı bulmakta onaydan sonra size profilinizin onaylandığına dair mail geliyor. (aynı şey kişisel ödeme profilleri içinde geçerli)

Tüm bu durumlar ortadan kalktıntan sonra en az yine bir 10 gün geçer ödeme yaptığınız tutar direct anasayfanızın balance kısmına yansıyacaktır. Şayet ödeme profili ile ödeme yaptığınız kart bilgileri aynı değilse hiç bir şekilde ödeme yaptığınız tutarı hesabınıza yatırmayacaklar, naçizane fikrim

https://yandex.com.tr/support/direct...ing/other.html bu link üzerinden iade talebi oluşturmanız olacaktır.

Benim tecrübelerim henüz bu kadar gelişme olursa konuya ekliyor olurum kolay gelsin hocam.