hocam nasıl hak etmemişsiniz kendiniz diyorsunuz sitenin ödeme yöntemi hariç başka yerlere çekiyorsunuz ödemeyi. 10 gün yine çok iyi. Sistem kullanılıyorsa sistem dışında hareket edilmemeli haksızsınız
Forumda bionluk tan yönetici bir arkadaş varmı . Bugün telegram reklam hizmetimi birisi satın aldı . Alıcı arkadaş e kitap tanıtımı için benimle anlaştı ve BİONLUK ÜZERİNDEN ödememi yapıp siparişi başlattı . Bende kendi kanalıma paylaşabilecek şekilde bir post yaptım ve bu postta arkadaşın e kitabının olduğu shopier linkini verdim . Bunu sebep göstererek 10 gün hesabıma kısıt atıldı . Böyle saçma bir şey olabilir mi . Yanlış anladıklarını söyleyip desteğe yazdım . Daha önce de ihlal ettiğimi söyleyip açmadılar kısıtı .
Daha önce evet ihlal etmiştim google meet üzerinden b,r,yle görüntülü toplantı yapmam gerekti ki bionluk bana bu hizmeti vermiyor mecbur o şekilde görüşmeliydim . Onun harici aynı gün arkadaşın sadece shopier linkli postunu kanalıma attığım için kısıt yedim . Hak etsem tamam diyip beklerim ama hak etmeden kısıt atmaları hoşuma gitmedi .Burada bionluk la alakalı yönetici veya admin konumunda bir hesap var mı acaba tanıdığınız ?