Mantar vs gibi diyenlerin başına böyle bir şey gelmediği için bu tarz soylemlerde bulunmaları gayet normal. O yüzden bu tarz yorumlar yaparak kendinizi buna inandırmaya çalışmanızı anlıyorum ama bu yaşanılan olay sizin istediğiniz veya burda birilerinin açıkladıgı gibi bir olay değil ne yazık ki. Yaşamadan inanmıyacagınız için çok da birşey acıklamaya gerek yok. arkadaşın yaşamış oldugu durum mantar değil kısaca ben kendısını anlıyorum yaşamış biri olarak.

Bu durumu yaşamış biri olarak başta ne oldugunu anlayamıyorsunuz ama sonradan birşeylerin farkına varıyorsunuz doğa üstü oldugunu yaşanan durumun. Ben gecesınde hep olumsuz kötü rüyalar görmüştüm gece bitmek bilmemişti benim için. Daha sonra fark ettiğimde Kız kardeşimde ve babamda da aynı lekeler vardı bir tek annemde olmamıştı. Daha öncesinde olumsuz kotü sonuçları olan rüyalar gördünüz mü acaba. Aile bireyleriniz de aynı şekilde olabilir bu rüyalar. Aynı gecede de aile bireyleriniz de varmıydı lekelenmeler yada bir iki gün içinde. Hocalar Hem iyi anlamda yorarken hemde kötü yönde de yorumlayabiliyorlar. Cami hocalarına gidip çekinmeden sorabilirsiniz cevap vereceklerdir çekinmenize gerek yok bu konularda ayrıca. Bu sizin için bir işaret. İyi anlamda yormanız sizin ve herkes için dogru olacaktır. Sağlıcakla kalın.