murqlegend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Font kötü, Ana sayfa yazısı kırmızı diğerleri siyah olmalıydı çünkü seçili olan o, blog yazıları'n box'u sosyal medya box'unun altıyla eşit olmalıydı, footer çok düzgün kesilmiş, biraz daha opaklık azalarak ya da artarak kesilebilirdi, KK png'isi siyah parçalara sahip tam olarak kesilememiş, seçim gün sayaç ile blog yazıları gün sayaç eşit değil, TR bahsediyoruz kırmızı beyaz güzel ama sağa sola türk bayrağı ve türk arması eklenmesi gerekirdi.Şu üstteki Altılı masa sol taraflar oval sağ taraflar düz, o sağ düz olan yer sağ duvara sabitlenebilirdi.

Emeğinize sağlık.
Çok teşekkür ederim incelemeniz için Figma 'da font bölümüne alışamadım ve blog yazıları postunun altını diğerinden küçük yapma sebebim yeni nesil tasarıma ayak uydurmak istedim.
Sayaç konusunda ise aklıma fikir gelmedi o an hazır öyle yapayım dedim onu düzelteceğim. Kılıçdaroğlu pngsi için ise renge uyumlu olsun dedim ama resim boyutu küçük olduğu için bazı alanları gözden kaçırmış olabilirim. Ve türk bayrağı armaları fikrini unuttum. Ve son olarak 6'lı masa içinde o tarz bir ui değişikliği olsun istedim yani.

Edit: Akşenerle ilgili yanlış anlaşılmasın kaydırmalı düzenek gibi yapmayı planlıyorum sabit değil.