Evet bende çok gördüm araştırmalarım sonucu. Bu yüzden GIA sertifikalı alıcam kafam rahat olsun diye . Çünkü o markaların taşa verdikleri değerler bile değişiyor çünkü profesyonel lavaboratyvarlarda incelenmiyor
hocam taş vs problem değil. Ufacık bir şey. Ben gittim d color aldım mesela. Ama en ufak bir şey haftalar sürüyor.
Yüzüğü bir numara büyük aldım küçültmek 15-20 gün sürdü. Alyans aldık benimki farklı model geldi. Sonra tekrar satın aldık farklı renk geldi sonra doğrusu geldi 2 ay falan geçmiş oluyor alım yapıldığı tarihten sonra. Sonra bakıma gönderdik yüzüklerin rengi attı vs. Yüzüğün içinden geçmişler sert hatları vardı komple yuvarlak olmuş öyle kullanmak zorunda kalmıştık sonra tekrar gönderdik bunu değiştirin diye bunu siz yapmışsınız yoksa bizden kaynaklı olsa niye teslim aldınız falan filan bir sürü saçma sapan iddiaya mahrum kaldık çözüm çıkmadı bizde thh'ye verdik bakalım 1 haftaya falan çözülecek gibi.
Adamların aslında hiçbir giderleri yok değiştirerek. Altını eritince eksiliyor mu zaten hali hazırda atölyeleri var eritip tekrar kullanacaklardı müşteriyi memnun etmek yerine gördüğüm üzere şikayervarda vs. hep başından savma söz konusu.
Reklamda en kral onlarmış gibi lanse ettiği şeyleri en dandik kuyumcu yapmıyor.