* Kılıçdaroğlu aday olmasın * başlığı altında trollerin başlattığı harika kampanyalardan biri , akparti bildiğimiz üzere iktidara geldiğinden beri en başarılı olduğu konulardan biri manipülasyonlardır.
Kılıçdaroğlu kazanamaz algısı yarattılar ve bunu başardılar , özellikle bizim gençler nasıl bu tuzağa düştü anlamıyorum.

Kılıçdaroğlu benim istediğim bir aday değil , fakat teknik olarak en doğru aday , bu gönül işi değil , değişim isteyenler için en önde gelen aday kılıçdaroğludur , sebeplerini tek tek anlatırdım ancak zaten bunu anlamayacak kadar duygusal olan arkadaşlara bir şey anlatmaya çalışmayacağım.

Harika manüpilasyonlardan biri de İnce algısıdır , 2018'de tüm gençler olarak nefret ettik , son 1-2 aya kadar adını duymazdık , ne hikmetse yine aşırı derecede boostlandığını düşünüyorum.
Konuşma ve hitabet olarak beni en tatmin eden ve en aklı başında gelen insanlardan biri incedir , 2018 seçimlerindeki olaylardan sonra ona eski sevgili muamelesi yapsam da içimde bir yerlerde kurmamış topraklar var , ben de bu konuda duygusal olduğum için mantıklı karar vermek zor , ince gelse KK dan daha iyi olacağına eminim , fakat yine dediğim gibi , siz de , kendisi de bu seçimde olamayacağını biliyor.