Uzun yıllardır küçük bir şehirde yaşayan ve burada ki merdiven altı erkek giyim ürünleri satan işletmelerde ki yüksek fiyatlardan şikayet eden birisi olarak, bir kaç kez İstanbul'da cuma pazarından bir kaç parça giyecek alma şansı yakaladım tüm tezgahları da gezdim gerçekten fiyatlar bizim burada ki piyasaya göre o kadar uygundu ki, bizim burada markasız bir sweat 350-400 liraya satılırken pazarda 150-200 liraya bulma şansınız oluyor aynı şekilde kadıköy'ün için de ki bazı mağazalarda da 150-200 liraya güzel sweatler bulabiliyorsunuz, t-shirtlerde de aynı durum mevcut orada 70-80 liraya güzel t-shirtler bulurken bizim burada 150-200 liraya markasız t-shirt satıyorlar ve su gibi gidiyor bizim burada bir arkadaş ikinci dükkanı açtı bu işten kapış kapış da gidiyor valla küçücük şehirde, istanbul'da satış yapan arkadaşlar nasıl bu kadar ucuza satabiliyor ucuz mu mal ediyorlar yoksa sürümden mi kazanıyorlar çözemedim, maalesef ticaretle pek aram yok ama aklımda bu tarz bir fikir de yok değil detaylı araştırmasını yapacağım.