Tüm alışverişlerimi karttan yapıyorum ve defter beyan sistemine düşüyor benimkilerden birçoğu. Hatta haberim olmadan ailemin kartımdan yaptığı alışverişler bile düşüyor. Kurumsal birkaç firma dışında böyle bir uygulama marketlerde hiç görmedim duymadım.
Kendi kartımızdan kendi bakiyemizle yaptığımız harcamadan devletin neden sorun çıkaracağını anlamadım.
Başınıza böyle bir olay geldiyse anlatabilir, nedenlerini söyleyebilirsiniz ancak sürü psikolojisi vb şekilde saldırıp koyun yerine koymak sizce hoş oluyor mu?
Forumda fişi gider göstermeyen birkaç kişi vardır. Muhasebeci başına 30 - 40 mükellef düşüyor. Bu muhasebeciler birinde yaşamadı diğerinde de mi yaşamıyor bu fiş sorununu?
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim,bizim bahsettiğimiz bu marketlerden alınmayan geri dönüşüme atılan fişleri toplayıp muhasebeye veren kişiler dahi mevcut,konuda da bunun gibi bir durum olduğunu düşünüyorum,yoksa şirket kartından(özellikle denizbank vb.) yaptığınız alışverişler tabiki yansıyacak ve giderleştirilebilecek fakat konuda öyle bir durum olduğunu sanmıyorum var ise bile muhtemelen muhasebeciye bilgisi geçilmemiş yanılıyorsam konu sahibi bilgi versin lütfen