BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim ışığım bana yetiyor sen gölge etme yeter, sağ olasın. %75 lik kesimden oy almayan bu memlekette seçim kazanamaz zaten zeka sorusu değil matematik bu, %25 lik bir kitle nasıl olurda %50 oy alamadı yahu tüh, bunu nasıl yapamaz diye dövünecek halimiz yok, bu partinin oyu bu kadar, ne uzar ne kısalır bunu herkes biliyor ve farkında ama siz pek fark edememişsiniz. Masasına sağ partileri almadan tek başına rakibini yenemez, bu kadar basit. Tam yerinde tam zamanında nokta atışı kararlar veriyor, satranç oynuyor resmen bu adam, siz göremiyorsunuz bu çok normal ama ben görebiliyorum. İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Mersin vs. bu Büyükşehirlerin pek seçilme şansı olmayan başkanlarının alayı birer satranç hamlesiydi, doğru kişileri doğru yerlerde oyuna sürdü ve kazandı, rakibini MAT etti.

İstanbul'da Ulaştırma Bakanlığı yapmış, Başbakanlık yapmış, Meclis Başkanlığı yapmış " dev " bir ismi mağlup eden küçük bir ilçenin belediye başkanı, üstelik %25 lik sol bir partinin adayı, kolay mı o kadar? Alıntılamayın diyorum, bilmeyen yazmasın diyorum siz şansınızı zorluyorsunuz. Kılıçdaroğlu %25 değil %50-60 alsa şaşırırdım, nasıl olur bu diye düşünürdüm, hile falan var derdim, yanlış yazmışsınız derdim zaten %25 alması kadar doğal bir şey olamaz. Ben şaşılacak, eleştirilecek bir şey görmüyorum, aksine boyuna posuna bakmadan o tüm gücü elinde tutan iktidarın elinden alınamaz denen 25 senedir ellerinde duran İstanbul ve Ankara'yı çekip almak öyle her babayiğidin yiyeceği nane değildir. Anlamayana veya anlamak istemeyene anlatamazsın, neden anlatıyorsam işte.
Tamam en iyi sen biliyorsun baska bilen yok. Okay? Egon tatmin olduysa alintilama beni lutfen.