dev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cunku Turkiye komunistler kitaplardan okuduklari sacma sapan gercek olmayan hayalleri yasiyor da o yuzden. Bunun daha fazlasini sizinle tartismiyacagim. Cunku konu komunizm degil
KK yine kazanamyacak. Sagcilar ya da ozellikler dindarlar gidipte KK'ye oy vermez. Anadolu da bir cok insan CHP'ye ocu gozuyle bakiyor. Bunu bilmiyorsan diyecek bir sey yok.
Yine her seye b*k edip kenera oturup boyle gulmeye devem edecek.
Sen kendi kendini yalanlayan enteresan bir varlıksın hocam gerçekten tebrik ederim, arada şu sıfır km sakladığınız mantığınızı da kullansanız mı ne yapsanız? Benimle zaten tartışamazsınız, varsa öyle bir yeteneğiniz sabahlara kadar tartışalım ama şu saçmalığı yazan birinde öyle bir ışık göremiyorum kusura bakmayın.

" Kılıçdaroğlu her seçimi kaybediyor. " - dev

" Sağ kesim Kılıçdaroğluna oy vermez. " - dev

Artık eli olan klavyesi olan yazmasa mı diyorum? Sağ kesim oy vermez diyoruz zaten bunu bildiğim için yazıyorum utanmadan " bunu bilmiyorsan diyecek bir şey yok " yazma cüretinde bulunuyorsun. Öcü olarak görebilirler benim gram umurumda değil ama öcüye oy vermeyeceklerini bildiğin halde neden seçim kaybettiğini mi sorguluyorsun? Seçim kaybetme gerekçesini biliyorsan seçimi kaybetmesini mi eleştiriyorsun? Keşke oy verirken bir zeka testi falan olsa, eminim ülke çok daha iyi bir yer olacak, demokrasi maalesef IQ ortalaması düşük insanların çoğunlukta olduğu ülkeler için çok tehlikeli bir silah, çoğunluğu kötü bir ülke olsa seçeceği lider de kötü olur, işte demokratik sistemin en büyük bug ı budur. Lütfen tekrar alıntılamayın, size cevap vermek vakit kaybından bile öte benim için.

EK : Komünistler niye seçilmez kısmı bir ÖRNEK idi, örneğin ne demek olduğunu bilemeyip gereksiz yere gömmüşsünüz, zaten sayıları çok az buralarda pek rastlayamazsınız. AZINLIK desek de aynı şeydi ama örnek işte, anlatabildim mi? Sana saçma gelir belki doğrudur ama en azından kitap okuduklarını biliyorsun, bu da bir gelişme. Kitap okuyanları eleştirip kitap özeti bile okumayanları destekleyen geniş bir kitle var ülkede, bazı şeyler çok normalleşti. Basit bir örneği açmanıza gerek yoktu yani, oraya Liberal vs. de yazıp örneklendirebilirdim aklıma bir an o geldi hepsi bu.