Selamlar,
deprem muhabbetlerinden dolayı son bir ayda yakın çevremde normalde hiç korkmayan insanlar bile ölüm korkusundan dolayı akıl mantık dışı hareketler yapıyorlar.
Anlamıyorum yani depremden önce de çoğumuz hayattan keyif almıyorduk, ne ara bu kadar kıymetli hale geldi. Ayrıca depremden kaçsak bile ölüm tehlikemiz her an her saniye farklı yollarla devam ediyor olacak.
Yav hepsini geçtim, dünyada hayattan keyif alacak imkanlara sahip kişiler %3 falandır. Biz bunların arasında değiliz, lütfen kasmayalım artık o 6.4lük depremden sonra bile 3. Kata çıkıp mışıl mışıl uyumuştum, bölgede olsaydım gene aynını yaparım. Kork kork kork. Sonu yok bu işin.
İnsanlar ölümden korkmuyor bence ölüm ALLAH'ın (c.c.) emri ha bugün ha yarın. İnsanların korkusu misal deprem nedeniyle engelli kalmaları. Veya Rabbi'm (c.c.) kimseye göstermesin evlatlarını sevdiklerini enkaz altında kaybedip kendilerinin yaşaması. Benim 2 oğlum var 1 kardeşimi 2019 yılında kaybettim halada içim yanıyor. Biraz önce 6 aylık ufaklık yanlışlıkla yan düştü sanırsın ki o düşmedi benim içim kıyım kıyım oldu. Sanırım bekarsın bunları anlaman çok zor ama korkulan ölüm değil sevdiklerin.