ardakarakas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olması dileğiyle
aykutayhan07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah sonumuzu hayır etsin
Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meral Akşener hiç memnun değil
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kılıçdaroğlu aday olursa oyumu Erdoğan'a vericem diyerek büyük konuşan muhalifleri piste alalım 🤣
TCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence çok doğru karar mansur yavaş olsaydı kürt kesimden oy alamicaktı ekrem imamoğlu şuan kanunen olamıyor bilinmedik bir isim çıkarmaları olmazdı bence doğru strateji .
MehmetAds adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi o adam hariç herkese basarız dedik de sana da oy atmak istemiyorum 😟
neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplam kaç tane aday olabiliyor acaba muharrem ince de aday olabilir mi?
elyesaayse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazık diyorum. Keşke herkesin memnun kalacağı başka biri olaydı. Kendi masasındakiler bile üzgün suratlarına bakar mısınız?
Anlamadığım mesele şu, madem parti başkanı olarak kendisi aday olacaktı neden diğerlerini topladı
Birde geçmişte bir sözü vardı, sözünü yemiş oldu 😂 "parti başkanından cumhurbaşkanı olmaz die."
Kendisi de sitesi parti üyesi olarak nasıl tarafsız cb olacak şimdi bu😁 komik yani. Demekki büyük konişmicaksın😁
Ülkemiz adına kim hayırlı olacaksa Yüce Allah onu nasip etsin inşallah diyorum.
mersan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100.000 Bin kişi imza verelim. 1 Milyon TL para yatıralım. Haftaya siz de adaysınız hocam 😂
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok büyük risk aldı seçimi kaybederse olanları düşünemiyorum.
heri19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kırsal kesin ve Karadenizden oy alamaz. Diğer bölgeleri bilemem umarım hayırlı olur. Benim oy kullanmiycam şahsen
mcanyarar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnce ince üzdü beni
Ertaş adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kürtler dört gözle oy verirdi Mansur bey e
kaolin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıkış yolu olarak bunu görüyor artık millet. İnşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmayiz.
Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belediye seçimlerinde verdiler Cumhurbaşkanlığı seçiminde neden vermesinler ayrıca kürt kesim yerine hdp seçmeni demeniz daha doğru olur her partiye her kesimden insan oy veriyor.
BAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reis-i Cumhur'un ceketi bu adayı beğendi
emirdrlx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eh, ne değişti?
Güncelleme: Açıklanan maddelerden birinde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ ın uygun görülen zamanda cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı belirtildi.