Hayırlı olması dileğiyle
Allah sonumuzu hayır etsin
Meral Akşener hiç memnun değil
Kılıçdaroğlu aday olursa oyumu Erdoğan'a vericem diyerek büyük konuşan muhalifleri piste alalım 🤣
Bence çok doğru karar mansur yavaş olsaydı kürt kesimden oy alamicaktı ekrem imamoğlu şuan kanunen olamıyor bilinmedik bir isim çıkarmaları olmazdı bence doğru strateji .
Abi o adam hariç herkese basarız dedik de sana da oy atmak istemiyorum 😟
Toplam kaç tane aday olabiliyor acaba muharrem ince de aday olabilir mi?
Yazık diyorum. Keşke herkesin memnun kalacağı başka biri olaydı. Kendi masasındakiler bile üzgün suratlarına bakar mısınız?
Anlamadığım mesele şu, madem parti başkanı olarak kendisi aday olacaktı neden diğerlerini topladı
Birde geçmişte bir sözü vardı, sözünü yemiş oldu 😂 "parti başkanından cumhurbaşkanı olmaz die."
Kendisi de sitesi parti üyesi olarak nasıl tarafsız cb olacak şimdi bu😁 komik yani. Demekki büyük konişmicaksın😁
Ülkemiz adına kim hayırlı olacaksa Yüce Allah onu nasip etsin inşallah diyorum.
100.000 Bin kişi imza verelim. 1 Milyon TL para yatıralım. Haftaya siz de adaysınız hocam 😂
çok büyük risk aldı seçimi kaybederse olanları düşünemiyorum.
Kırsal kesin ve Karadenizden oy alamaz. Diğer bölgeleri bilemem umarım hayırlı olur. Benim oy kullanmiycam şahsen
İnce ince üzdü beni
Kürtler dört gözle oy verirdi Mansur bey e
Çıkış yolu olarak bunu görüyor artık millet. İnşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmayiz.
Belediye seçimlerinde verdiler Cumhurbaşkanlığı seçiminde neden vermesinler ayrıca kürt kesim yerine hdp seçmeni demeniz daha doğru olur her partiye her kesimden insan oy veriyor.
Reis-i Cumhur'un ceketi bu adayı beğendi
Güncelleme: Açıklanan maddelerden birinde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ın uygun görülen zamanda cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı belirtildi.