Merhaba ChatGPT ücretsiz kullanımda 1 saatlik oturum süresi veriyor. 1 saat sonunda daha sonra tekrar denemen için seni uyarıyor ve konuşmayı reddediyor. Bu web girişinde. API kısmını bende test ediyorum. API kısmı max 2048 karakter çıktı verebiliyor. Uzun makaleler alamassınız. Ayrıca API kısmı çok fazla hatalı ve yanlış sonuçlar üretiyor. Tutarlı olmadığı için ben kullanışlı bulmadım. Hatta api ile gönderdiğiniz sorulara gelen cevaplar fazla kelime tekrarları ve hatta kendi python kaynak kodlarının bir bölümü bile cevap olarak dönebiliyor. Mantıklı olanın günde bir saatlik süreyle web üzerinden kullanılması olduğunu düşünüyorum. Aksi halde api tutarsız ve verimsiz görünüyor. Siz'de konu hakkında kendi düşüncelerinizi paylaşırmısınız?
api kısmında bir limitleme yok hocam, token sayısı aynı. api kısmının hatalı üretip normal kısmın sorunsuz üretmesi mümkün değil. Web üzerinden kullanmak yasadışıdır ve kullanımı doğru değildir. Ama dediğim gibi openai ile bir çok görüşme yaptık, herhangi bir api kısmının farklı sonuç üretmesi mümkün değil.