Merhaba,
Bir arkadaştan aldığım VFS GLOBAL Randevu botu randevu aldığı ve ihtiyacım kalmadığı için satılıktır. Randevu aldı daha önce bot çalışıyor. Geliştiricisi ben değilim. Ancak kurulumunu biliyorum.
Normalde aldığınızda ekstra TÜRKİYE PROXY adresi almanız gerekiyor, içinde benim aldıklarım var 7 tane. Bu şekilde VFS'den ban yemiyorsunuz. Captcha için 2Captcha hesabı var içinde 3 dolar kadar bakiye var yeterli oluyor captchaları çözerken çok az bir para alıyor ona da ek paraya gerek yok. + Botun çalıştıraağı yüksek güçlü Windows VDS 'de dahil, 1 ay süresi var. O sürede alıyorsunuz zaten randevuyu. Tek browser açmanıza gerek yok isterseniz 300 e kadar browser açıp çalıştırıyor. + Yüksek meblalar ödediğim Fingerprint hizmeti de dahil 3 ay süresi var botu aldığımda bunların hepsini ayrı satın aldım Fingerprint 'e sanırım 3000 tl kadar para ödedim. Şuanda bot her şeyiyle hazır sadece VFS 'de hesap açıp hesap bilgileri eklenecek ve randevu alınacak kişiyi seçip nereden randevu istediğinizi yazıyorsunuz. Akabininde sistem randevu deniyor banka havaleli randevu alıp size mail gönderiliyor randevu ödemenizi yapıyorsunuz.
Çalışmayan boş botlarla karıştırmayın lütfen.
Fiyatı: 100 USD