Yurt dışı:
A2; sürekli ddos yer ve umursamazlar, beklemeye alırlar destekleri. Uptime oranı düşüktür.
Milesweb; bir lokasyon seçer host hizmeti alırsınız, bir bakmışsınız ki sizi farklı bir lokasyona almışlar. Haber bile vermezler, destek açarsınız ve saçma bahaneler üretirler.
Godady; asla önermiyorum.
Hostinger; fiyat pazarlaması nedeniyle iyi gibi görünebilir ancak performans konusunda maalesef pek iyi değildir.
Misal Avrupa lokasyon çoğu hosting paketi Kıbrıs üzerinden verilir ama herkes bilmez bunu.

Yukarıda yazdıklarım kendi tecrübelerimdir, gerisi sizin tercihinize kalmış.

https://brixly.uk/ bütçeniz varsa bu firmayı tavsiye edebilirim. Uptime süresi yüksek olan nadir firmalardan biridir ve performans oldukça iyidir.

Sunucu için ayrıca Hetzner kullanılabilir. Ancak Plesk Litespeed vs derken biraz pahalıya gelir tek site için.
Contabo bana pek sıcak gelmiyor hala. Uzun süre en çok şikayet alan firmalardan biriydi. Düzelmeye başladı deniliyor ama emin olamıyorum.

Yurt içi:

Turhost iyi firmadır, buna asla itirazım olmaz. Ancak hem biraz pahalı hem de kısıtlıdır hosting ve Vds paketleri.
Paylaşımlı hosting ise güvenlik duvarının aşırı olması nedeniyle sayfa geçişlerinde kasma yaşanır ara ara.

İlk etapta illa Vds kullanmak zorunda değilsiniz esasında. Tema dosyalarına bakıldığında ağır olmadığı görünüyor.
Burada dikkat edilmesi gereken husus hosting paketinde yer alan CPU ve RAM özellikleri yüksek olmasıdır.

@UzmanlarHosting; hosting konusunda kendilerine danışabilirsiniz, son derece sağlam adımlarla ilerliyorlar.

Şimdiden başarılar dilerim. Kolay gelsin.