Daha önce kripto grubu yönetim baya bilgiliyim
Hali hazırda eski tarihli kanal var a üyeside var bende üye çekme yazılımı da var şimdi senaryo şu
- ben yazılımla üye çekeceğim ortak da gelen üyelerle üyeler gitmesin diye sohbet edecek
- Yazılım için numara ücretini karşılayabilecek
- bu şekilde ilk 1 hafta düzenli çalışacağız ben gruba gunde bir adet futures sinyali atacağım sinyal bilgim var işlem stop olmaz
- bu şekilde 1 hafta bittikden sonra vip grup açacağız vip gruba üye eklemeye çalışacağız zaten aktif uye cektigimizde sinyalin para kazandırdığını gören vip gruba gelir
- vip gruba sinyal gelecek o sinyalleri ben ayarladım günde 3 tane sinyal atacak
Bu şekilde devam ettikten sonra yazılım için gereken numara parasını ne ortak nede ben vereceğim numara için gereken parayı vip grupdan kazandığımiz belirli miktarı vericez örneğin vip grupdan gelen gelirin %5 i numara için %50 si benim için %45 i ortak için olacak ve işini düzgün yaparsa aylık bu şekilde duzenli para kazanacagiz
ilk etapda ortagin numara ücretini karşılaması gerekir ayrıca kriptodan anlayan ortak olursa çok daha iyi olur
iletişim profilimdeki whatsappdan yazabilirsiniz