arnold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aşı ile hiç alakası yok hocam. tamamen ev hayvanları ve ambalajlı ürünler ile alakalı bir olay bu.

bizim evde kedi vardı ve günü gelince tüm aşılarını yapmamıza rağmen çocukta hayvanlardan bulaşan parazit cıktı. mecburen sahiplendirmek zorunda kaldık. ambalajlı gıdalar da bunda çok etkili.

bu arada hollandadan akın akın türkler geliyor ve oradaki çoğu otel türk vatandaşları ile dolu. sadece bu doktora ulaşmak için.
ambalajlı gıda diyorsunuz hocam da bizim köyde bakkal yok yedikleri şey süt yoğurt tarhana bulgur köyde bir kaç tane var. şehirde yaşayan tanıdıkların var onlarda hiç bir hayvan yok. benim dayımın torunu 3 yaşına doğru birden durgunlaştı. sonra otizm tanısı kondu. aktif bebekti. gülüyordu oynuyordu. 16 haftalıkken ben karnını ağzımla gıdıklayınca çocuk gülüp tepki veriyordu. göz teması kuruyordu. 3 yaşına doğru 3 doz peş peşe yapılan sıvıdan sonrası böyle oldu. ben de böyle haberdar oldum bu sıvılarla ilgili mevzulardan. artık sıvının kendisinde mi var yoksa yanlış imalat taşıma saklamadan mı kaynaklanıyor bilemiyorum.

peki benim merak ettiğim şimdiye kadar tanı konup da tedavi ettiği kişi var mı?