SentinelNetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam twrp den rom lazım diyor, cihaz bl locked olsa twrp yüklenmez. Lütfen işlemi zor gibi gösterip ücret talep etmeyin. Arkadaş zaten bilgisi var sadece yazılım konusunda destek istiyor.


Konu sahibi için:
Hocam en düşük versiyon 9s için 11.0.3 Android 10 sürümü. Eger twrp fln her şeyi kaldırmak ve fabrikasyon haline getirmek istiyorsanız fastboot yazılımı kullanın. İşlem yaparken sadece flash_all.bat dosyasını kullanın diğer 2 bat dosyasını biri cihazı yazılım işlemi bitince bootloader kilitler. Diğeri ise yazılım işlemi sırasında bilgileri silinmeden yapar(sadece upgrade yaparken geçerli, downgrade işlemlerinde veriler silinmedigi için cihaz boot loop düşer açılmaz)

Yazılım linki:
https://mifirm.net/download/3889


Twrp için ise vereceğim zip dosyasını kullanabilirsiniz bu dosya ile twrp ile flash yaparken bl kapanma sorunu yok direkt custom rom kurar gibi olacak ama fabrikasyon yazılımı olacak. Ayrıca eğer dosyaları telefona atarken bilgisayar atmazsa veya işlem sürekli başlangıçta kalırsa dosya aktarımı, depolama bilgisayarda görünmezse. Wipe kısmından wipe data yapın ve sıfırlayın reboot kısmından reboot recovery yapın bilgisayar görecektir.

Yazılım linki:
https://mifirm.net/downloadzip/4511



Edit: indirme yaparken yeşil butonları kullanın sorunsuz indirme yapacaktır. İndirme işlemlerini chrome ile yapın. İndirme yardımcısı programlar kullanmayın.

Bunu gidip teknik servise versin daha fazla talep ederler.Yillardir bu işle uğraştım rom dosyasını bulup verebilirim fakat herhangi bir yanlış işlemde cihazın softbrick veya hardbrick olma tehlikesi bulunmakta bu da cihazın çöp olması anlamına gelmektedir zira hardbrick olursa anakarta müdahale edilmeden cihazın kurtarılması mümkün değildir fazla ücret değil emeğin hakı neyse onu istedim hocam 😊