royalenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, elbet başınıza gelmiştir sizin de bu " kural açığı " diyebileceğimiz ( isminde tam karar veremedim ) şey.

Örneğin; Bir işveren arkadaşımız herhangi bir şekilde iş veriyor, ve O GÜN O SAATLERDE gerekli bu iş. Kendi de bakamaz halde ( ki bakacak halde olsa o işi başkasına vermez )

İşi alan arkadaşımız da vazgeçiyor ama hiçbir şekilde yazmıyor, yazılan mesajlara da cevap vermiyor.

Buna günlük işleri dahil etmeyip, zibilyon tane örnek verebiliriz. Müşterisi için başkasına iş veren " işveren " arkadaşımızdan tutun, logosu belli bir sürede hazır olması gereken işverene kadar.

Burada işveren arkadaşların geri döndürülemeyecek olan ZAMAN zararına uğradığını düşünüyorum. Ve bu İŞİ ALAN arkadaşlar ise cevap vermediğiyle kalıyor. ( Maddiyati geçtim, farzedin ki iş sonu alacaktı ödemeyi )

Maddi bir zarar olduğunda NEGATİF TRADE hakkımızı kullanabiliyoruz elbet. Fakat ZAMAN zararımız olduğunda ne yapmamız gerek?

Eleştiri değil tabii ki. fakat buradaki kural veyahut yaptırımlar yapılandırılmaya gidilmesi taraftarıyım.

Bu benim sadece bir önerim, geçmişte bu konudan mağdur olan arkadaşlar konu altına yazar zaten.
Kendimi yanlış anlaşılmadan ifade edebildiysem ne mutlu bana.

İyi forumlar dilerim.
@Coşkun Çetin;
Burada işveren taraf şikayet konusu açtıktan sonra karşı tarafın işi kabul ettiğine dair sohbet görsellerini kanıt olarak eklerse, yönetim tarafından ceza veriliyor diye biliyorum ben.