SayfaSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
300 kelime yetmez hocam en az 700.

ha yine sonuç alır mısınız bilmem ben alamıyorum çünkü
umay3707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektörünüz , rakipleriniz , içeriklerin kalitesi , domainin yaşı hepsi etkiler Hocam. İçerikler istediği kadar özgün olsun hit getirmiyorsa anlamı yok. Ayrıca 300 kelime çok çok az .
Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain otoriteniz yetersiz geliyordur ilgili kelimelerde üst sıralarda görünmeniz için. Dış SEO çalışmalarına odaklanın.
mehmetakcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam incelenip analiz edilmesi gereken bir çok şey var. Düz mantıkla birşey söylenemez.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi şöyle bir husus var bazen ne kadar düzenli, uzun yazsanız da hit alamama sorunu güncel olarak mevcut. Bunun da nedeni aslında sadece makalenin uzun olması, özgün olması vs vs değil.
Örneğin geçenlerde bir konu açtım ve imzamda ki sitemden bahsettim. İlgi sıfır sadece word indirtiyorum. Fakat domain hiçbir seo çalışması da yapmama rağmen birçok aramada üst sıraya çıktı ve hızlı hit almaya başladı.
Google algoritmalarda ciddi değişiklik olduğu belli , bir de sitedeki hazır makalelerin açıkcası pek bir işe yaradığını düşünmüyorum.
İçerik oluştururken ya da site kurarken sektörü iyi seçmek aynı zamanda yazılacak içeriği de iyi seçmek arama sonuçlarını ciddi ölçüde rakip siteleri de dikkate almak lazım. Hazır klasik başlıklar ile bir yerlere varılamıyor diye düşünüyorum.
Tabi bunlar benim kendi şahsi düşüncelerim.
Dora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba öncelikle en az 600kelime onerilir. ikincisi rank math kullanmanizi oneririm. ucuncusu sitenizin hızı ne durumda etkili rol oynuyor çunku buda. ayriyetten ic seo konusunda on page destek alabilirsiniz. disardan kesinlikle 45 gün dolmadan link almayin diş seo yapmayin veya beslemeyin disardan sitenizi.
Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgün içerik tek başına yetse herkes özgün içerikle başarılı olurdu Mehmet dostum. İşin esprisi birçok kriteri aynı anda gerçekleştirebilmek zaten.
  • Özgün içerik
  • Güçlenmekte olan domain otoritesi (kaliteli backlink takviyesi/inşası)
  • Bu özgün içerikler için makale başlık çalışması yapılıp, az rekabetli ve fakat yüksek dönüşümlü olanların seçilmesi
  • Seçilen başlıklara kaliteli ve SEO uyumlu, minimum 500+ kelime (konuya göre azalabilir-artabilir) makale yazdırılması
  • Makalelerin Google'a oynadığı kadar ziyaretçi için de okunaklı olması (ki hemen çıkma oranını yükseltmesin, ziyaretçi okumaya dalıp sayfada kalsın)
vs vs.
SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sadece ozgun icerik olsa mesele 100 kelimesi 10 tlye kaliteli icerik yazdirir herkes 1000 kelimelik makale 100 tl 20 tane 2000 tl. 500 lira seo paketi 500 tl tema sunucu vs 3000 tl

oh mis yaslan arkana gelsin hitler paralar

ama öyle degil.

hit aslanim agzinda bu devirde. mesele kolay hit getirecek icerik ve strateji belirlemede.

basarilar
alercassoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullandığınız anahtar kelimeler için semrush üzerinden bir yol haritası oluşturabilirsiniz. Hangi kelimelerin yer alması ve uzunluğun nasıl olması konusunda vs.. Semrush SEO Content Template üzerinden bakabilirsiniz.
ayyldz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceki mesajlarda denildiği gibi birçok etken var, buna ek olarak benim şahsi tecrübem;
Çok inceleyip, a-dan z-ye herşeyini yaptığım websitelerim "bazen" geride,
Fazla kafaya takmayıp yüklediğim websitelerim sıralamada. Yani bunun hikmeti bazen anlaşılmıyor.
vakit ayırıp cevap verdıgınız ıcın tsk ederımi bunların hepsını göz önünde bulundaracağım.