Merhaba.
Geçtiğimiz aylarda bir kaza geçirdim ve ben yoğun bakımda 1 ay kalınca tüm işlerimiz aksadı, tüm ekip dağıldı. Yoğun bakımdan çıkınca benimle birlikte eski çalıştığımız şirketten ayrılmış 3 SEO uzmanı arkadaş kurumsal ofisimizi açmak üzere yola çıktık ekibe uzaktan çalışma şekliyle 2 editör, 6 yazar dahil ettik. Evlilik arefesindeyim, cebimizde para yok siparişler az geliyor, ofisi ayarlamamız lazım derken iyi kötü iş almaya başladık.

Yok arkadaş yok; çıkıp ailemle ilgileniyorum arkamdaki editör iş yapmıyor. Nişanlım gelecek onunla ilgilenmem lazım güvenip evden çıktığım yazar akşam dönünce bir gram iş yapmamış. İNSAN gibi işini yapmayanlar yüzünden artık biz yalancı durumuna düştük, diğer üç arkadaşım artık kendine çalışmayı düşünüyor. İnsanlara nezaketle güvenle iş yaptırmak o kadar zor ki! Son 3 4 gündür bunlar yüzünden nişanlımı bırakıp bilgisayar başına koşup işi tamamlamaya çalışıyorum. Bu karmaşanın içinde iş iptali isteyen bir arkadaşımıza da ite kaka parça parça geri ödeme yapıyorum, editörler yazarlar hala bu iş için aldıkları ücreti geri ödeyecek artık "Şu tarih" deyip söz vermeleri yüzünden ben de yalancı konumuna düştüm yüzüğü satacak raddeye getirdiler beni.

Ekibimize GERÇEKTEN DÜZGÜN ÇALIŞACAK, aldığımız işlerden payını ödemesini düzenli şekilde fazlasıyla alacak editör ve yazar arkadaşlar arıyoruz. Bunu ek iş için baştan savma yapan değil içerik yazma, SEO, içerik düzenleme konusunda gerçekten kaliteli iş yapan arkadaşlar bizimdir.