Hesapların onaya düşüp düşmemesi daha çok sizin kullanım şeklinizle de ilgisi var hocam. Bu yüzden 1-2 ay gibi bir sürenin garantisini verebilmek pek mümkün değildir.
Doğru bir yanıt olmuş tebrik ediyorum.
yani ömür boyu garanti istiyorsunuz sanırım daha önce hiç gmail açmadınız bu ticaretten haberiniz yok kimse o şekilde garanti veremez max 1 hafta garanti verilir eğer ki öyle ömür boyu istiyorsanız tanesini 50 liradan satabilirim
Max 1 hafta da verilmez şu süreçte neden dersen günde 20 den fazla gmail güncellemesi oluyor.
Böyle bir garanti verilmez hocam çünkü alıcının nasıl kullandığına bağlıdır. ios, kurtarmalı, yt kanallı mailler adet 3 lira ulaşabilirsiniz isterseniz
Evet garanti verilemez doğru bir yanıt olmuş.
Gmail üreticisiyim, mail ne kadar sağlam olursa olsun eğer siz spam şeklinde giriş yaparsanız, çerezleri temizlemezseniz şifreleri girer girmez değiştirirseniz en kaliteli mail bile patlar. Yani maillerin kalitesi de önemli fakat bu konu kadar sizin aldığınız önlemler de önemlidir.
Maillerde kalite diye bişey vardır. İOS ve Android ayrımı vardır. Bir mailin yüksek kalitede olup olmayacağı Android'de zor anlaşılır. Ama iosta stabildir.
Genel bir yanıt vereyim bende sizlere. Şu süreçte kapanmayan şekilde sizi kandırırlar. Öyle bir mail türü olsaydı sektördeki diğer arkadaşlar gibi sektör biterdi. 5 yıldır aynı maili kullanırdı herkes. Bunları uzun süreci kullanmak isterseniz çerezlemeniz gerekir. Çerezsiz kullanılan gmailler bir süre sonra numara onayına düşer. Neden derseniz gmail size aktif kullanın diyor kullanmazsan sen misin değil misin anlamaz.
Değerli arkadaşlar yanıtlarından ötürü teşekkür ediyorum. Bende ufak bir bilgilendirme yapmak istedim. İyi satışlar diliyorum.