Arkadaşlar merhaba,
Kız kardeşimle beraber moda sayfası açtık. Daha doğrusu model, katalog ve podyum çekimi. Kendisi Amerika da ve moda işi yapıyor.
Aşağıda ki linkde bulunan kanallara benzer bir kanal yapmak istiyoruz. Bunun dışında sağdan soldan videolarda alıyoruz. Bir türlü olmuyor. Kadın 19 video ile 25 Milyondan fazla izlenirken biz 30 video ile 1000 izleme bile olmadık. Abone sayısı neredeyse yok. Demiyorum ki hemen milyon olalım ama en azından 1000-10.000 izleme alsın.
Videolarımız 4K ve 6-7 tane shorts var. Sabredip yüklemeye devam ediyoruz ama bu tip kanallar bunu nasıl yapabiliyor? 7 tane anlaşmalı modelimiz var video yüklüyoruz. Gel gör ki yanlış olan birşeyler var. Diğer kanallar bu kadar az video ile milyonlara nasıl ulaşabilir?
Yardımlarınızı rica ederim.
Saygılar.
https://www.youtube.com/@linabelfiore/videos https://www.youtube.com/@denicebootypants/shorts