ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vay arkadaş ya nasıl da benimsemişsiniz ortadaki yanlışlığın normal olduğunu. hiçbir şey tam olarak yapılmıyor. Su sıkıntısı yaşanıyor o para yetmiyor çadır sıkıntısı yaşanıyor o para ona yetmez ev sorunu var o para oraya yetmez bu para neye kullanılıyor peki? Nerede sıkıntı var dersek illa birileri o para ona yetmez diyor. O zaman madem bu para hiçbir derde derman olmayacaktı neden bu kadar para toplandı direkt depremzedelere düşük faizli kredi verselerdi herkes kendi başının çaresine baksaydı aynen şu an olduğu gibi.
Hocam ben inan sana 1 gram sevmem suandaki hükümeti fakat insanlar yapılanı değil yapılmayanı görünüyor. Böyle bir durumda herşeyi 4/4lük yapmak imkansız bişey illaki ara ara sorunlar olabilir. Ben birebir direk gidip gördüm oradaki durumu aklının alamayacagı kadar yardımlar geliyor dagıtılıyor hatta birsürü israf oluyor. Ne yani şimdi devlet su vermiyomu vatandaşlarına bu kadar aciz oldugunumu düşünüyosunuz. Dagıtım yönünden sıkıntılar yaşanabilir böyle ara ara bu gayet normal bu kadar büyük bi alan için.