uuu, sira gercek hayata yonelik varsayimlar yapmaya mi geldi. asiri iyisin, faninim hocam bundan sonra. yalniz bi ss birakmissin, ben de bi ss birakayim asagiya. hatta senin aksine nickname sansurlemeden koyayim. rahat takilmis olurum, te allahim ya.
bundan gelir elde edemezsin, cok basit ya edemezsin. suan twitter blue'den gelir elde edebilen var mi? hayir yok. cunku her yerde nasil alinabilecegine dair kaynak var. aynisi olacak.
kaldi ki bu suan metanin secimi ile oluyor. meta seciyor bizi. hadi diyelim meta secmiyor bizi. bi yolunu buldun. ne yolunu bulmus olabilirsin 1-2 secenek var
ya au lokasyon vds alirsin, icine emu kurup au sim card tanimlatirsin ayarlardan. cerezlenmesini beklersin lokasyonun
yada waitliste katilip (eger oyleyse) siranin sana gelmesini beklersin
suan yaptigin olayi ayni 0'dan bir hesaba veya x kisisinin verecegini x hesabina yapabilir misin ki? hic zannetmiyorum.
olayin ticari boyutunu bi kenara birakayim, bu baslikta surekli basligi darlayan 1-2 tip var. onlardan birisin. hic bi sekilde anlamiyorum bu hirsini

hocam, utana 3-4k takipcili eticaret firmama twitter blue aldim. hala kafamda sey var, goren t*ssak gecmesin
aranjorum, spotify'da sarkilarim var. hatta sarkilarim bu yaz bir cok eglence mekaninda caldi etti, telif anlasmalari yapildi vs vs.
hatta anlastigimiz yapimci sirketi bu verified olaylari cikmadan mavi tik cok rahat alabiliriz dedi. istemedim, cok yapay ve cringe duruyor.
ha bu tamamen tercih meselesi, tamamen kendi gorusumu belirtiyorum burada.
kaldi ki bu meta verified olayi parasini verip dudugunu calabildigin bir sey. bunu suan sen ----DIYELIM KI---- cozdun; sen cozduysen, bi baskasida cozecek. hadi diyelim dedigin gibi 2024 sonunda tamamen aktif olacak. e sen bunu alabiliyorsun, inan x kisisinin almasi kolay olmayacak. 3252352363462495 kisiden biri olmus olacagiz. yine soyluyorum tercih meselesi. haddime degil.
sadece bana komik ve cringe gelen, yok bu menu suraya kaydi, yok su ayarin yeri degisti. aha hadi bakalim toplanin beyler kesin geliyor mavi tik!!! vs bu tarz seyler cok cringe. bu gercekten gulunc baya. kalkip telefonunu baska bi telefondan cekip konuya ss atmissin. BUNA MESAI HARCAMISSIN HOCAM
yorumum bu kadar, saygilar sevgiler