Gece kahvede çalışıyordum sonra o gün yurda döndüm saat 3.30 gibiydi dönerken tam uyuyacakken bir anda ne olduğunu anlamadım sonra büyük bir panik yaşadım ardından bağırarak tekbir getirdim 8 katlı bir bina tabi sonra birşey yok dedim yorgundum yarım saat da olsa uyuyacağım dedim öleceğimi bilsem dahi..
Hafif salantilara aldırış etmedim
Tam uyudum yine büyük bir salanti ve binadan çat diye bir ses duydum yüreğim ağzıma gelmişti lanet gelsin diyerek aşağı çıktım ateş yakarak sabahladm ama nasıl uykum vardı anlatamam daha sonra ates yakıp aydınlık olmasını bekledim tramvay hattı kopmuş yollar yıkıntılarla kapanmış neyse otostop çekerek merkeze geçtim şehir yok olmuş tabi bir yandan da durmak bilmeyen yoğun kar ve soğuk sırılsıklam olmuştum yardım etmek istedim fakat elimden ne gelirdi daha sonra bir hafta önce tahliye ettiğimiz evin yakınına gittim kaldığımız ev yok olmuştu içinde 8 kişi vardı onlar altında kalmıştı ve öldüler eğer bir hafta önce tahliye etmeseydim şuan burda olamazdım...

Bunu nasıl unutayım şimdi ne çabuk normal hayatınıza döndünüz ?? Ne eğlencesi ulan elin gavuru bile bize acıdı ne çabuk unuttunuz..