İlk sitemi 2006'da tr.gg uzantılı proje ödevi için kurmuştum. Daha sonra sosyal aktivitelere yönelip 2010 yılına kadar hiç üzerine düşmedim.

2010-11 dönemi sanırım silkroad serverlarını realpvpers.com adı altında bir araya toplayıp oylama sistemi yapmaya çalışmıştık Wix ile Baktık olmuyor o işi de bıraktık.
2011 sonrası web maceram tam anlamıyla başladı. Wordpress tabanlı onlinemobiloyunlar.com diye bir site açıp oyun rehberleri yayınladık ve miadı doldu kapattık.

aytara.com -> 7-8 kişi falan toplanıp delice bir işe başladık domain parası çıkmayınca kapattık
oyunbuzz.com -> oyun içerikleri ürettiğimiz bir website ve youtube kanalı mevcuttu
bozukkaset.com -> oyunbuzz.com'dan kalan içerikleri buraya taşıyıp buradan devam ettirdik ama bu da bitti.

Emeğimize sağlık kardeşim @sefaks; unuttuğum varsa eklersin

Kişisel maceralarım da bu esnada başladı
linkson.me domaini ile link kısaltma ve klasörler oluşturup saklama platformu geliştirdim - İlk php projemdi - pasif.
yorumagel.com -> marka, müşteri hizmetleri ve teknik servis yorumlama sistemi yazdım - İlk Laravel projem ve hala aktif.
covidlive.net -> canlı covid istatistik sistemi yazdım - pasif
rapidpanel.net -> devam eden bir SaaS SMM Panel sistemi - geliştirme aşamasında
socioshot.com -> Screenshot bot - aktif

Hala da domain almaya ve projeler geliştirmeye devam ediyorum. Meslek hastalığı bizimki