Bak kardeşim sen babanı kafanda mahkum etmişsin ve hala suç olmayan konularda babanı suçlu ilan ediyorsun.
Demin annemden boşandı gitti kendinden 14 yaş küçük kadınla evlendi diye suçluyordun.
Şimdi o kadın ölürse ya da boşanırsa gider 70 yaşında yine kendine bir kadın bulur diye suçluyorsun.
Bunlar suç mu? Bir adamın kendine 70 yaşında kadın bulması ahlaksızlık mı?
Bir adamın nikah yapıp 15 yaş genç bir kadınla evlenmesi ahlaksızlık mı?
Babanın kendine ait bir mülkü satıp yemesi ahlaksızlık mı?
Bence sen kafandan ahlaksızlık uyduruyorsun.
Boşanma sürecinde annenin tarafında kalmışsın bu da babanla bağınızı koparmış.
Kim bilir belki baban gerçekten kötü bir adam.
Ama bu adamın kötü olduğunu farkeden, şiddet gören annenin 6 senede 3 çocuk yapmasını hiç eleştirmiyorsun.
Madem baban bu kadar kötü bir adam, bu adamla evlenip evlenmekle de yetinmeyip 3 çocuk yapan annenin suçu olmadığını düşünüyorsun.
Her hikayenin 2 tarafı vardır.
Babanı dinlemedik.
Ama baban çok kötü zalim karaktersiz bir adam bile olsa senin yaptığın babanın yaptığından da yanlış.
Çünkü babanı suçladığın konular annenden boşanıp 14 yaş genç kadınla evlenmesi ve kendi malını satıp yemesi.
Bunlar bir suç değil.
Bu kadar özel ailevi sorunların kamuya açık yerlerde tartışılması zalimin ilanı değildir.
Özel hayatı kamuya açmaktır.
Kendinden genç bir kadınla evlenmek suç değil, suç olan burada bir tercih yapmak zorun da olup çocuklarına bakacağı imkanı evlendiği karısına ayırması, geçmişini ise tamamen yok sayması, aile olmaya ters bir durum, bende annemi bırakıp hiçbir yere gidemedim, başka şehirler de imkanlar oluyor gidemiyorum, şimdi bana 90-60-90 18 yaşında zengin sarışın biri gel bende kal anneni sil hayatından dese gitmem, gidince suç oluyor işte. Bencillik suçu.