niyaziiakk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marasta olduğuma dairde Hatay'da olduğuma dair de kanıtların mevcut çok merak ediyorsanız özelden yazın hepsini size kanitlayim. 11.01 de cumartesi günü kayserideydim marastan döndükten sonraki günüm yani. Evimde bir gece konakladıktan sonra da cumartesi gecesi yani 11.02 cumartesiyi 12.02 pazara bağlayan gece de otobüse bindim. İki şehire de yardıma gitmeye çalışırken sizde Sherlockculuk oynuyordunuz. Konuyu da cumartesi günü evdeyken açtım. Konuları yine bilet aldırma konusu açmaya mecbur kalmayım, sizin gibiler yine deli dehşet teorileriyle zıplamasın diye kendi cebimden karsilarim düşüncesiyle açmıştım bilet paramı çıkarabilmek için. Dediğim gibi hepsini WhatsApptan yazarsanız ileteyim tek tek göstereyim size. Sivil toplum örgütleriyle dahil görüştürebilirim. Ama lütfen insanları bu tarz dinlemeden anlamadan yargılamayın.
Muhtemelen sizi engellemişimdir, benim size whatsapptan yazmamı değil, profilinizdeki mağdur ettiğiniz insanlara yazın belki birilerini kazanırsınız iyi forumlar, tekrar babanıza sevgiler.