Merhaba,
Daha önce bana da iş için yazmıştınız daha doğrusu destek istemiştiniz, -trade yüzünden yardımcı olmayacağımı söylemiştim, bence insanların iyi niyetini suistimal ediyorsunuz, -trade dolu.
Gelelim konuya, önce maraşa gittik diye konu açıp aradan 3 güç geçtikten sonra hataya gidicez bilet lazım dediniz ve
@AZADE; yardımcı oldu dediniz alttaki gibi.
Gece konuya ne fotoğraf bıraktınız ne başka bir şey aradan geçen 24 saat sonra ise 2-3 konu açtınız konularınız ise.
Üç gün sizin deyiminiz ile 4 gündür maraştaydınız ama aynı eksende bugün yani o gün ödeme altyapısından siteye kadar her şeyi bitirdiniz aynı anda onlarca farklı işi yapabilecek kadar kabiliyetli birisisiniz, işinizi yapmaya devam edin paranızı kazanırsınız hocam, babanıza sevgiler.
Marasta olduğuma dairde Hatay'da olduğuma dair de kanıtların mevcut çok merak ediyorsanız özelden yazın hepsini size kanitlayim. 11.01 de cumartesi günü kayserideydim marastan döndükten sonraki günüm yani. Evimde bir gece konakladıktan sonra da cumartesi gecesi yani 11.02 cumartesiyi 12.02 pazara bağlayan gece de otobüse bindim. İki şehire de yardıma gitmeye çalışırken sizde Sherlockculuk oynuyordunuz. Konuyu da cumartesi günü evdeyken açtım. Konuları yine bilet aldırma konusu açmaya mecbur kalmayım, sizin gibiler yine deli dehşet teorileriyle zıplamasın diye kendi cebimden karsilarim düşüncesiyle açmıştım bilet paramı çıkarabilmek için. Dediğim gibi hepsini WhatsApptan yazarsanız ileteyim tek tek göstereyim size. Sivil toplum örgütleriyle dahil görüştürebilirim. Ama lütfen insanları bu tarz dinlemeden anlamadan yargılamayın.