RauL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda bu tür konu çok ben bazen işlerim sıkışık gençler para kazansın diye iş veriyorum yemin ederim 2 saatde yapacağım işe 10 gün süre istiyolar. ve bu 10 günü aşıyor 15 günlere. Arkadaşım iş aliyorsan işini yapıp bitireceksin insanalrı bekletmenin bir manası yok burası webmasder forumu herkesin işi gücü saatler ile güneler ile aralıklı. örnek veriyorum backlink işi bu gun alırsın 15 gün sonra okumaya başlar. eee sen 15 gün bekleteceksin beni 15 günde googleyi bekleyecegimi hiç düşünen yok.

Arkadaşın yaşadıgı sorunun aynını yaşadım Adam resmen alay ediyor. gene 2 3 satde foruma porst atilacak işi adam 3 ay oyaladı. adamın bahane bitmiyor. şikayet konusu açtım gene yarınları bitmiyor adamın... artık parasını falan geçtim başkasına zararı dokunur bu adamın parada isdemiyorum banlayın dire repor ettim.
Zaten Kaporayı almasa böyle yapamaz. Adam aynı anda 5 iş alıyor sonra nasıl bitsin 10 günde.

Adamla anlaşıyorsun senden sonra anlaştığı adamlar ile +trade atmış ama senin iş daha bitmemiş Bazı tipler var müşterinin işini yapmıyor, r10 da millete ücretsiz yardımcı olarak prim kasıyor.

SerhatUmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddiyet yok, disiplin yok, kolay para falan diye bu işi yapıyorlar heralde. Parayı alıyorlar ondan sonra peşinde koş dur.
İnsanların güvenini nasıl kazanıyorlar diye merak ediyorsanız, Olumlu ve rica üzerine yazılmış yorumlar ve Ticaret Puanları, Şimdi bide Depremle alakası olmayanlarda (kesin bildiğim) enkaz vs yeni bahaneler türetmeye başladı.

AnkaraninBeyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şikayet konularını okuyorum konuşmalarda ukala olan haksız olan kesinlikle kendini belli ediyor, hemen engelliyorum ola ki işim düşer yanlışlıkla bilmeden iş veririm diye.
Hocam Aynı şekilde bende ŞİKAYET konularından kaynaklı çok engellediğim insan oldu. Halende devam ediyorum.