Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim . Başta Subeye gitmeye gerek yok değilmi aile hekimi tanımlıyorım yoklama basvurusu yapıyorum e devletten aldıgım o kagıt ile aile hekimine gidiyorum ve sonucunda e devlette tamamlandı olarak görünüyorum ?
Dediğiniz gibi yapacagım muhtemelen çünkü çok fazla değil işitme kaybı zannetmiyorum ordan birşey çıkacagını çürük elverişsiz vs . Durumda böyleyken 10 gün sonraya randevu verirlerse işim aksar benimde.
Rica ederim, ne demek. Şubeye gitmeyeceksin, lakin e devletten yoklama başlatman lazım, o detayları unuttum, yoklama başlattıktan sonra zaten orda yazıyor, aşama, aşama yapacakların ilk aşama aile hekimi, evet aile hekiminin girmesi işte 1,2 günü alıyor, sonra otomatik işlemlere devam ediyorsun, askerlik şubesiyle ilgili bi işin yok, En son bir kağıt alıyorduk, onu da e devletten alman yetiyor sanırım ama yine de bütün işlemler bitince bi askerlik şubesine gidip alabilirsen al, celp kağıdı evet.
Çürük elverişsiz çıkması imkansız az işitme kaybı varsa, askerde bizim arkadaşın teki atış talimatı sırasında sağ kulak komple gitti, yüzde 90 duyamıyor, devam etti bitirdi askerliği orada

)