Valla şu an durum nedir yaşıyorlar mıdır bilemem ama bir ara 800 bin kişinin katıldığı bir günde önemli bir hediye veriyorlardı son kalan 100 kişiye 100er adet mcdonalds showburger menü idi sanırsam, 18-20 soru kadar sürmüştü son 81 kişi kalmıştı biri de bendim, o an için büyük gururdu valla onca soruyu bilip ülke genelinde son 81 kişi arasına katılmak. 2 adet 50lik deste halinde böyle çek defteri gibi yırtıp kupon şeklinde yiyeceğin yere verdiğin bir sistemleri vardı kargo ile gelmişti, 100 adet menünün şimdiki fiyatı 117 x 100 = 11.700 TL civarında, ye ye bitmemişti arkadaş eş dost kim varsa ikramımız olmuştu günlerce

Ayrıca 1 btc dağıttıkları günlerden birinde de son 100e kalmıştım o zamanın parası 150-200 liralık bir btc almıştım, birkaç kere de ödeme almışlığım var ama fazla uzatmadım, bazı günler 20-30 kuruş vermeye başlayınca benim için olay bitmişti. Hee duysam ki yine 100 mcdonalds menüsü verecekler, belki tek seferlik yine katılırım, severim bilgi gerektiren yarışmaları.
Görseli buldum böyle bir şeydi. O kadar bıkmıştım ki o günden sonra kaç kere Mcdonalds'a gittiysem 1 kere bile Show Burger menü almadım