Başınız sağ olsun, mekanları cennet olsun inşallah.
Kelimelerle anlatılmaz şeyler elbette.
Sizin hayatta olmanız belkide yetimler için verilmiş bir sadaka.
Psikolojik olarak çok yıpratıcı ve zor elbette ama güçlü olmaya çalışın, o çocukların size ihtiyaçları var lütfen güçlü kalın 🙏
Maddi olarak ihtiyaç varsa lütfen yazın banada, çevredekiler ile elimizden geleni yapmaya çalışırız.
Allah güç kuvvet versin.
Emrah hocamdan daha iyisini yazamadım, helal olsun Emrah hocam.
Maddi olarak ihtiyaç varsa lütfen yazın banada, çevredekiler ile elimizden geleni yapmaya çalışırız.
Bende varım kardeşim banada yaz lütfen.
Psikolojik olarak çok yıpratıcı ve zor elbette ama güçlü olmaya çalışın, o çocukların size ihtiyaçları var lütfen güçlü kalın 🙏
Rabbim güç kuvvet versin.
Kıymetli hocam, bol sabır diliyorum. Huzurlu uyusun...
Allah rahmet eylesin, sanada sabır versin hep birlikte güçlü olmak zorundayız hayat devam ediyor 🇹🇷
Alah rahmet eylesin, Allah sizlere dayanma gücü ve sabırlar versin
Allah rahmet eylesin. Rabbim yardımcınız olsun.
Allah rahmet eylesin, başın sağolsun hocam; yeğen için ayakta kalmak lazım en azından merhume de böyle isterdi.
Acınızı yüreğimde hissediyorum. Allah kimseye böyle bir acı vermesin inşallah. Başınız sağ olsun çok üzgünüm.
Allah sabırlar versin, mekanı cennet olsun inşaAllah
Allah mekanını cennet eylesin, artık size düsen emanetine sahip çıkmak ve unutturmamak. kardeşinizin bir parçası hep yanınızda olacak. sıkı sıkı sarılın, hem sizin için hem kendi için yaraları beraber saracaksınız.
Sabır ve zaman ne kadar zıt işlesede rahmetli kardeşiniz artık emanetinde yaşıyacak.
tüm şehitlerimizn mekanları cennet olsun, gözleri arkada kalmasın. sabırlar diliyorum
Allah rahmet eylesin. Allah sabırlar, kolaylıklar versin inşallah.
Allah rahmet eylesin hocam, başımız sağolsun
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun
Allah sabır versin, gerçekten acınızı tahmin edebiliyorum.. Bu süreçte 15 gün Nurdaginda görev aldım.
Allah tüm milletimizin yardımcısı olsun...
Allah sizlere sabır versin hocam inanın çok zor. biz burda sizin acınızı ancak empati kurarak hissedebiliyoruz. allah gani gani rahmet eylesin. geride kalanlara sabır ihsan eylesin. allah mekanını cennet etsin inşallah tüm şehitlerimizin
Allah rahmet eylesin hocam, mekanı cennet olsun. Bir ihtiyacınız falan varsa çekinmeden yazabilirsiniz.
Başınız sağolsun.. Gerçekten depremi yaşayan herkes çok zor süreçler yaşadılar. Kelimeler bazen yetmiyor Allah herkesin yardımcısı olsun.
Nurdağında yaşayan birisi olarak acınızı çok iyi anlıyorum. Ben de yüzlerce tanıdığımı onlarca yakınımı kaybettim. Rabbim mekânını cennet eylesin vefat eden insanlarımızın. Allah sabır versin.
Geride kalan minik kardeşlerimiz için elimizden gelecek maddi manevi ne olursa söylemeniz yeterli her daim. Başınız sağolsun.
Rabbim sabırlar versin hocam
Allah rahmet eylesin. şehadeti makbul olsun. tabi ne söylesek boş ama biliyoruz ki sadece birbirimize uzak düştük sadece. inşaAllah kavuşacağız. bizler Peygamberimiz çektiği acıların 100 de birini bile çekmedik, Allah peygamberimize komşu eylesin. Dua ve İman ile kavuşmayı nasibetsin
Başınız sağ olsun hocam. Ah o çocuklar, ah o yitip gidenler, ah o öksüz yetim kalanlar, içim parçalanıyor her gördüğümde kan ağlıyorum. Nasıl sarılacak bu yaralar hiç bilemiyorum, kahroluyorum. Size sabır diliyorum, biz sabredemezken sizden bunu istemeye utanıyorum
Allah sabır versin, mekanı cennet olsun.
Ben de Gaziantep'te depremi yaşadım gerçekten çok üzücü bir durum yaşıyoruz. Başınız sağolsun.
Allahım Sabırlar versin başınız sağolsun
Allah sabır versin mekanları cennet olsun
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah sizlere de sabır versin 😓
Merhumenin mekanı cennet olsun. Allah sizlere de sabırlar versin.
ALLAH (c.c.) rahmet eylesin mekanı cennet kabri nur olsun. Başınız sağolsun Rabb'im (c.c.) bu felaketleri cümlemizden ırak eylesin İnşALLAH (c.c.)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sizlere de sabır versin inşallah.
Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.
Allah mekanını cennet etsin. Sizlere başsağlığı ve sabır diliyorum
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun İnşallah
Hepinizden Rabbim razı olsun arkadaşlar çok sağolun.
Başınız sağ olsun, mekanları cennet olsun inşallah.
Kelimelerle anlatılmaz şeyler elbette.
Sizin hayatta olmanız belkide yetimler için verilmiş bir sadaka.
Allah güç kuvvet versin.
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun. Maddiyat olarak kimseden birşey almam alamam. Çok şükür verdiğim hizmetler mevcut onları taban fiyata çekip bir şekilde hayatımı devam ettirip bana emanet kalan yeğenime ve aileme bakarım Rabbimin izniyle.
Emrah hocamdan daha iyisini yazamadım, helal olsun Emrah hocam.
Bende varım kardeşim banada yaz lütfen.
Rabbim güç kuvvet versin.
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun. Maddiyat olarak kimseden birşey almam alamam. Çok şükür verdiğim hizmetler mevcut onları taban fiyata çekip bir şekilde hayatımı devam ettirip bana emanet kalan yeğenime ve aileme bakarım Rabbimin izniyle.