Cha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şurda seviyeli bir konu var. İnsanlar görüşlerini bildiriyor. Bilgileniyor kararlarımızı tartıyoruz.
Bu sokak ağzına, bu saygısızlığa ne gerek var? Konunun silinmesi için, ortamı germek için bir şeyler yapmana gerek yok. Herkesin kendi düşüncesi kendi fikrine saygın varsa sokak ağzını kendine sakla ki konu kilitlenmesin.

Oy vermeyeceğim denildiğinde laf sokan insanlara değil, doğruyu gösterip fikir değiştirecek insanlara ihtiyacımız var hem partide hem ülkede.
Ben de RTE ye oy vermeyeceğim. Bu da onun için çok ta tın... oy vermeyeceğini söyleyene doğruyu gösteremezsin.. çünkü kendi doğruları vardır. Sokak ağzı ile değil, bilakis düşüncesini rahatça ifade edebileceğini belirttim... Birisi de bana aynı cevabı yazsa zoruma da gitmez... mesela siz yazmışsınız zoruma gitmiyor, çünkü sizin düşünceniz.

iyi forumlar.