siber şube ne işe yarıyor bu ülkede? twitterda siyasetcilere hakaret eden kişileri evinden almak disinda?
tüm resmi kurumlardan api çekiliyor deli gibi herkesin verileri ortada buna bir çözüm yok ama? çok basit ya memur mesai saati disinda gelen istekleri reddediceksin günde normal bir memur en fazla kaç kere sisteminden sorgu atabilir(polis değil, meb ve saglik bakanligi calisanlari vs.) 10-20? 50 ve üstü bir kullanicidan sorgu isteği gelirse kullanici hesabini kapatip sifre sifirlatacaksin.şu sistem çok mu zor?
gelen sorgulari izleyen bir tane mi memur yok? bir apiden milyonlarca sorgu atiyorlar.bu apiler devletin herhangi biryerinden cekiliyor nereden cekildigini ben bile biliyorum siber şube ne iş yapiyor cok merak ediyorum.
Yani konunun açılış amacı siyaset, o ne iş yapıyor bu ne iş yapıyor tarzı değil öncelikle bunu belirteyim. Benim eski üyeliği aradan geçen yıllar ve böyle bir kategorinin olmasının forum kullanıcılarına bilgi ve deneyim paylaşımı sağlaması açısından faydalı olacağını düşündüm. Çünkü bu tarz konular açılıyor..
Tüm kurum / işletme özel ve kamu fark etmeksizin bahsettiğiniz hususlara girersek olay farklı boyutta tartışma ortamına dönecektir.
Sevgiler.
Bu arada siteminizi anlıyorum, saygı duyuyorum.