dolcekoray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göksel hocamla bu işte adaşız diyebilirim. Tecrübesine güvenerek merak ettim ve kitabı almak istedim. Okudum ve gerçekten çok güzel, sade ve öz anlatılmış. Görsel içerikler ile de desteklemiş. Ben beğendim anlatılanlar ne eksik ne fazla. Ancak okumakla değil icraate geçirmeyi de unutmayın. Bu yolda sabır ve emek çok önemli. Herkese iyi forumlar.. ☺
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

AliYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumdaki çoğu eğitim, e-kitap vs alıp okumuşumdur. Sırf bir cümle dahi olsa bana katkı sağlayacak mı diye bunu yapmışımdır. Ama çoğu zaman hayal kırıklığı yaşamışımdır. Bakalım bu kitap nasıl olacak? Önsezim kaliteli bir içeriğe sahip olduğu yönünde. Shopier üzerinden satın aldım. Hayırlı satışlar.
Satın alımınız için teşekkür ederim. Önseziniz doğru çıkaracak bence İyi okumalar dilerim.

emrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende size destek olması açısından sipariş geçtim hocam, yine de okuyup fikirlerimi belirteceğim.
Çok teşekkür ederim hocam. 76 sayfanın tamamını photoshop'ta kendim tasarladım oluşturdum. İçeriğini zaten kendim yazdım. Emeğe saygı gösterip destek olduğunuz için teşekkür ederim. Kahve parasına kitap satıyorum, tecrübelerimi anlatmaya çalışıyorum insanlar yine de eleştiriyor anlamıyorum