Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Böyle güzel bir yazı daha önce görmedim
Ya türkiye de süreç şöyle işliyor soruşturma açılıyor savcı diyor ki tutuklu yargılanmasını istiyorum sonra hakime gidiyorsun hakim diyor ki savcı tutuklu yargılanmasını istedi ise vardır bir bildiği sonra tutuklanıyorsun ceza evine gidiyorsun eskiden ara duruşmada yoktu ilk duruşma oluyor şanlı isen 3 ay şanssız yada ağır ceza dosyası ise 6 ay sonra duruşman oluyor hakim diyor ki yahu sen niye tutuklusun ? tahliyene karar verdim sonra çıkıp hukukcular diyor ki senin bu durumda boşa ceza evinde geçirdiğin süre için tazminat açma hakkımız var rörörör avukatlar konuşuyor birde üstüne onlar seni soyuyor işin sonunda dosya bitiyor sana 1 2 sene bir ceza veriyorlar ceza evine bile girmiyorsun böylelikle hakim savcılar kendi hatalarını kapatmış üstüne bir de avukatlar tarafından dolandırılmış oluyorsun 15 den fazla dosyam var hayatım adliyelerde geçti bazen forumda avukat yorumları görüyorum afedersiniz artık g*tüm ile gülüyorum ne hikayeler ne sözde yasalar konuşuluyor hiç bir şey kağıt üzerindeki gibi ilerlemiyor maalesef...