Merhabalar herkese,

Mac kullanıcısıyım harici bir monitör almak istiyorum 32 inç büyük monitörlere bakıyorum ve birçok şeyde almak istediğim noktalar var harici monitör için. Ancak bazı konularda aklıma takılan hususlar var. Öncelikle dikkatimi çeken iki monitör var.

Birincisi: Monster Aryond A32 V1.2 165 Hz. Curved Gaming Monitor ve kendi Monster sayfasında 7299 TL
İkincisi: ViewSonic VX3258-2KPC-MHD 32" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync QHD Curved Monitor ve Hepsiburada da 7356 TL

Öncelikle MAC de bu monitörleri rahat bir şekilde kullanabilir miyim? Bağlamada bir sıkıntı yaşar mıyım? Çok yeni Macbook kullanıcısıyım ve ilk defa harici bir monitör bağlayacağım.
Daha sonrasında, bir tane MacBook type C dönüştürücüm var üzerinde HDMI 4K yazıyor. Sanırsam bunu kullanmakta sıkıntı yaşamam gibime geliyor ancak başka bir tavsiyeniz var mı?

Bu monitörü işlerimi daha rahat yapabilmek için almak istiyorum ancak ilerleyen zamanlarda belki Xbox gibi bir şeylere de girişebilirim o yüzden direk bodoslama bir monitör almak istemiyorum. Hem dizi, film izlerken rahat olmak hemde remote çalıştığım için konforlu bir şekilde gözü yormadan bakabileceğim büyük bir ekran istiyorum. Aslında genel olarak amaçlarım bunlar bütçe konusunda buralarda olabilirim ama çok daha fazlasına çıkabilir miyim bilmiyorum Sizin tavsiyeleriniz neler olur bana ve sorularım konusunda neler dersiniz ve tabi bu monitörler sizce nasıldır?

Teşekkürler şimdiden