bahsettiğimiz durum bu insanlar birebirini yapıyor ve seçiliyor çok gördük burada ki bazende değiştirilip yapıldığı için kabul ediliyor denildi!
Şimdi bununla birlikte diğer çalışmalarım neden banlanıyor. !

Bu konuda hakkımı hiç bir zaman helal etmedim ve blfiğixm halde bu sefer bakim olacaktı diyorum oluyor inatla bu yarışmalara katılıyorum fakat burada başka işlerin döndüğünü allahım gibibiliyorum!

O yüzden bu tarz durumlar için iyi niyetli değil düşüncelerim.

Ritalin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bu durum hakkında tarafımıza diskalifiye nedeniyle ulaşım sağlayan yarışmacı arkadaşlara da belirttiğimiz bir durum mevcut;

Bizler size asla “bu hazır vektör, çaldınız, alıp aynısını yaptınız” gibi ithamlarda bulunmamaktayız.
Onlarca benzer tasarım reportları gelir, görevimiz bu reportları oylamaya sunarak değerlendirmek.

Oylamaya katılan Grafik Kategori Moderatörleri ve Üst yönetimin bulunduğu 7–10 aralığında oylama (kişi) sayısı ile sonuçlanmaktadır.
Elbette herkesin fikri aynı olmuyor, sizin logonuz ile alakalı benzerlik oylaması defalarca yapıldı, bir kaç oylama sonucunu görsel olarak ekliyorum.

Bizler her zaman alıcı ve satıcıyı koruyarak iki tarafında memnuniyet düzeyini ön planda tutarak hareket ederiz, fakat benzerlik durumlarını kontrol etmek tamamen sizin sorumluluğunuzda olan bir süreçtir.
ysnozverdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin tasarımlarını didik didik arayıp şikayet edenler bunları görmezler tabi

Yarışmaya sunulan Logo çalışması :

İnternette aynısı var buyrun

Yarışmaya sunulan

İnternette olanlar

Yarışmaya sunulan

İnternette olan

Hepsine tek tek baksam çoğunu bulurum